Team

Mirella Mans-Corstjens

mirella mans corstjens
BIG-nummer: 19046078504

Therapie(ën)

Algemene Fysiotherapie, McKenzie, MCT, Oedeem Fysiotherapie, Oncologie Fysiotherapie (MSc.), TEK Consulent

Opleidingen

Mijn naam is Mirella Mans-Corstjens.

Studeren, verkrijgen van kennis vind ik belangrijk en leuk om te doen. Sinds ik in 1996 ben afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut volg ik jaarlijks diverse bijscholingen.

Vanaf 2009 ben ik mij gaan verdiepen door diverse scholingen en een opleiding te volgen in het fysiotherapeutisch behandelen van patiënten met oncologische aandoeningen.

Mijn uitdaging is om als Master Fysiotherapeut in de Oncologie en als oedeemfysiotherapeut de behandeling van oncologie patiënten te blijven verbeteren met behulp van de nieuwste ontwikkelingen zodat samen met de patiënt het best haalbare doel bereikt wordt. Daarnaast bied ik als consulent oncologie ondersteuning bij niet-medische problemen, omdat patiënten vaak een hulpvraag hebben op zowel medische als niet-medisch vlak.

Naast het volgen van scholingen verdiep ik mijn kennis door te participeren in diverse netwerken (OncoNetEcht, KNGF, OncoNetZuyd, Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapeuten binnen de Lymfologie en Oncologie/NVFL) en tracht ik mijn beroepsgroep vindbaar te maken voor patiënten en verwijzers. OncoNetEcht, een multidisciplinair netwerk van zorgverleners in de omgeving van Echt, is sinds 2021 actief. Op de website www.onconetecht.nl kan met hulp van buttons makkelijk gezocht worden naar lokale zorgverleners die horen bij de hulpvraag van eenieder die te maken heeft met kanker.

Typisch Mirella: Familie, sportief, betrokken, enthousiast

Mijn motto: “Bewegen werkt!”

Mirella Mans-Corstjens

I am a button