top of page
Margret.jpg

Margret Maassen

Mijn naam is Margret Maassen-Peeters.

Vanaf 1989 ben ik werkzaam als algemeen fysiotherapeut en begeleid ik kinderen met motorische problemen. Je blijven ontwikkelen vind ik uitdagend en van groot belang. Als algemeen fysiotherapeut en kinderfysiotherapeut volg ik daarom regelmatig bijscholingen. Op het gebied van de kinderfysiotherapie heb ik de Modulaire Opleiding Kinderfysiotherapie en  Master Pediatric Physical Therapy te Breda gevolgd.  Daarnaast onder andere de scholing voor Psycho-sensomotoriek kinderen, Zuigelingen asymmetrie en Plagiocephalometrie en Driedimensionele scoliosebehandeling volgens Schroth Best Practice Course.

 

Ik vind het een voorrecht om praktisch bezig te zijn met mensen en ze te mogen begeleiden op het gebied van hun gezondheid. Persoonlijke aandacht , transparantie, professionaliteit en betrokken zorg staan voor mij hierbij centraal. Bij de behandeling van het kind is het mijn streven om  het kind naar een zo groot mogelijke mate van zelfstandigheid te begeleiden. Hierbij is een positief zelfbeeld en het welbevinden van het kind essentieel. Intensief contact  met ouders en overleg met andere disciplines die betrokken zijn bij de zorg van het kind vind ik daarom van groot belang. 

Naast het volgen van cursussen en nascholingen streef ik ernaar de nieuwste ontwikkelingen op mijn vakgebied op de voet te volgen. Daarom ben ik lid van het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie), NVFK (Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Kinder- en Jeugdgezondheidszorg) en RVFK (Regionale Vereniging van Fysiotherapeuten voor Kinderen).

Motto

"Ga uit van de kracht van het kind! Elk kind is uniek!

BIG: 99034695404

Gevolgde Scholingen (Differentiaties):

Schroth Therapeut (Scoliose)
Medical Cure Taping (MCT)
bottom of page