top of page

Informatie

Verwijzing huisarts - DTF

Sinds 1 januari 2007 kunnen mensen rechtstreeks (DTF = Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie) een fysiotherapeut bezoeken als ze klachten hebben; voor deze datum had men een verwijzing van een huisarts of specialist nodig.

Wilt u gebruik maken van een chronisch traject, dan dient u wel een verwijzing te hebben van uw huisarts of specialist.

Vergoedingen voor fysiotherapie

Momenteel is er in het basispakket van alle verzekeraars geen ruimte voor fysiotherapie. Behalve voor Artrose gerelateerde klachten en COVID-herstel (informatie hierover kunt u inwinnen bij uw zorgverzekeraar). Voor overige klachten dient u een aanvullende verzekering af te sluiten als u de behandelingen vergoed wilt krijgen.

Bij een chronisch traject is dit ingewikkelder, bel hiervoor gerust de praktijk voor uitleg over de vergoeding bij een chronisch traject.

Niet alle chronische aandoening kom in aanmerking voor een chronische machtiging. Deze worden bepaald middels "de lijst Borst". Ook hiervoor kunt u gerust de praktijk bellen en vragen of uw aandoening op de lijst voorkomt.

Privacy Policy

Vanaf 2018 wordt vanuit de overheid een betere veiligheid en omgang met uw persoonsgegevens geëist. Wegens deze verplichting maken wij onze privacy policy inzichtelijk voor iedereen die deze website bezoekt. Klik HIER om bij onze policy terecht te komen.

bottom of page